دندانپزشک برتر

ساخت وبلاگ
بیلداپ بازسازی تاج دندان که در اثر پوسیدگی ، شکستگی … تاج دندان ، روی آن روکش یا کراون قرار داده می شود بیلداپ دندانی می تواند با مواد … می شود که تاج دندان از بین رفته و با گذاشتن پین در تاج یا داخل کانال ریشه دندان ….. برای استفاده دانشجویان، پژوهشگران و استادان رشته های مختلف طراحی شده است.
 
بیلداپ یا بازسازی دندان و تفاوت آن با روکش دندان
بیلداپ یا بازسازی دندان یکی از درمان‌هایی است که مصداق رویکردی محافظه‌کارانه است.درمانی که با حفظ و کمک گرفتن از بافت اندک باقی‌مانده دندان، نسج از دست رفته‌ی آن بازسازی می‌گردد.
رویکرد درمانی، وابسته به ماده و وسیله نیست. رویکرد، خط مشی درمان را توسط پزشک تعیین می‌کند، حال با هر ماده و وسیله‌ای که در دست دارد. این که حفظ کند و نگاه دارد یا بتراشد و بردارد.
 
درمان ترمیمی ( بیلداپ دندان )
در بیلداپ های دندانی آنچه که از اهمیت فراوانی برخوردار است ، رعایت اصول بیومکانیک به طور صحیح در این درمان هاست . اگر بازسازی این دندان های تضعیف شده که معمولا درمان ریشه شده اند و میزان زیادی از عاج دندانی خود را از دست داده و دیواره های ضعیفی دارند ، به همان صورت که ترمیم حفره های سطحی و متوسط دندان انجام می شود ، صورت بگیرد ، معمولا محکوم به شکست خواهد بود و بسیاری از اوقات نه تنها ماده ی پرکردگی و ترمیم دندان می شکند بلکه بافت دندانی نیز دچار شکستگی می گردد.
در بعضی از موارد متاسفانه این شکستگی آنقدر عمیق است که درمان های بعدی را غیرممکن ساخته و دندان به ناچار باید کشیده و خارج گردد . عدم شناخت از قوانین بیومکانیک و عدم رعایت آن در بازسازی دندان ها و تجربه ی تلخ شکست غیر قابل درمان دندان ها است که هنوز عده ای از درمانگران را وادار به این انتخاب قدیمی و یکسان و غیر قابل انعطاف در مورد تمامی دندان ها می کند که هر دندان درمان ریشه شده ای لزوما باید کلاهکی به نام روکش برای جلوگیری از شکست بر سر نهد .
 
عوارض احتمالی و معایب روکش کردن دندان
روکش کردن دندان درمانی کاملاً مطمئن و بی‌ خطر محسوب می‌شود اما هر درمانی ممکن است خطرات یا عوارضی به دنبال داشته باشد. از جمله خطرات و عوارض احتمالی روکش کردن دندان عبارت است از:
عفونت – در صورتی‌ که دندانی که روکش می‌شود به طور کامل تمیز و مهر و موم نشده باشد، امکان نفوذ باکتری‌ها به سطح زیر روکش و ایجاد عفونت در بافت‌های پیرامون دندان وجود دارد.
واکنش آلرژی – شمار کمی از بیماران ممکن است به مواد مورد استفاده در ساخت روکش آلرژی داشته باشند. با این حال در برخی انواع روکش دندان احتمال آلرژی بیشتر و در برخی بسیار کم است.
پوسیدگی دندان – در صورتی که روکش بخوبی مهر و موم نشود باکتری‌ها و پلاک در زیر آن تجمع یافته‌ و باعث پوسیدگی دندان می‌شوند.
اشکال در بایت – در صورتی که سطح روکش به درستی پرداخت نشود و یا ارتفاع آن زیاد باشد ممکن است بایت با مشکل مواجه شود.
جا به ‌جایی و لق شدن روکش – به مرور زمان ممکن است روکش لق شده یا از دندان جدا شود. معمولاً پس از 10 تا 15 سال که طول عمر روکش به سر آمده است این اتفاق رخ می‌دهد.
 
طول عمر و ماندگاری روکش های دندانی چقدر است ؟
دوام و ماندگاری روکش ها بر اساس نوع آن ها متفاوت است. معمولا روکش های ساخته شده از طلا بیشترین طول عمر را دارند. زیرا هم از استحکام خوبی برخوردارند و هم تطابق بسیار خوبی با بافت دندانی زیرین دارند.
روکش های فلزچینی و انواعی از روکش های سرامیکی که دارای استحکام بالا هستند (روکش های زیرکونیا)، در مرحله ی بعد قرار می گیرند.
این نوع از روکش های دندانی را می توان هم در نواحی دندان های قدامی (جلویی) و هم دندان های خلفی (عقبی) به کار برد. همچنین زمانی که فرد دندان و یا دندان هایی را از دست داده و به هر علت قادر به استفاده از ایمپلنت نبوده و باید از بریج های دندانی استفاده کند، بریج های فلزسرامیک و بریج های سرامیکی با استحکام بالا (زیرکونیا) گزینه مناسبی بوده و طول عمر قابل قبولی خواهند داشت.
دندانپزشک برتر...
ما را در سایت دندانپزشک برتر دنبال می کنید

برچسب : عصب کشی دندان, امالگام پین, نویسنده : دندونپزشک densis بازدید : 255 تاريخ : دوشنبه 19 خرداد 1399 ساعت: 21:04

باندینگ کامپوزیت دندان چگونه انجام می‌شود؟
باندینگ کامپوزیت دندان نیازی به آماده‌سازی دندان‌ها نداشته یا مقدار آماده‌سازی دندان‌ها به این منظور ناچیز است. به همین خاطر مگر در مواردی که از کامپوزیت برای پر کردن پوسیدگی دندان استفاده می‌شود، اغلب نیازی به استفاده از مواد بی‌حسی به این منظور نیست.
به این ترتیب دندان‌پزشک رنگ دندان‌های شما را بررسی کرده و به دقت کامپوزیت‌های همرنگ دندان برای ترمیم انتخاب می‌نماید.

تفاوت‌های بین باندینگ کامپوزیت و ونیرها

استفاده از ونیرهای سرامیکی، راهکاری شناخته شده برای اصلاح دندان‌های ناقص است. این مواد از ماندگاری بالا، ظاهری بسیار طبیعی و مقاومت خوبی در برابر تغییر رنگ برخوردار هستند.
با این حال ترمیم آن‌ها امکان‌پذیر نمی‌باشد. ونیرها می‌بایست در آزمایشگاه‌های ویژه‌ای خارج از مطب پزشک ساخته شوند و از این رو امکان تکمیل فرایند درمان در طی یک جلسه کاری وجود نخواهد داشت.
 
مزایا و معایب باندینگ کامپوزیت
هر چند باندینگ کامپوزیت‌ها از مزایای زیادی برخوردارند، ولی استفاده از آن‌ها برای هر کسی، بهترین انتخاب نخواهد بود. در ادامه برخی از عمده‌ترین مزایا و معایب باندینگ کامپوزیت‌ها معرفی می‌شوند:
  • مزایا
هزینه کمتر: قیمت باندینگ دندان در مقایسه با ونیرهای سرامیکی یا هر گونه درمان ترمیمی دیگر مثل روکش‌های دندانی، پایین‌تر خواهد بود.
زمان کمتر: انجام درمان باندینگ کامپوزیت، در طی یک جلسه‌ی کاری، که معمولاً کمتر از یک ساعت طول خواهد کشید، امکان‌پذیر می‌باشد. انجام این درمان برای افرادی که وقت کافی برای انجام سایر روش‌های اصلاحی را ندارند، انتخابی مناسب خواهد بود.
محافظت از مینای دندان: استفاده از باندینگ کامپوزیت، به آماده‌سازی بسیار اندک دندان نیاز خواهد داشت. در مقام مقایسه با سایر گزینه‌های ترمیمی چون ونیرهای سرامیکی یا روکش‌های دندانی، استفاده از باندینگ کامپوزیت، بخش قابل توجه بیشتری از مینای طبیعی دندان را حفظ خواهد کرد.
ترمیم‌پذیری: در حالی که ونیرهای سرامیکی آسیب‌دیده باید حتما تعویض شوند، معمولاً ترمیم باندینگ کامپوزیت آسیب‌دیده‌ امکان‌پذیر می‌باشد. بسته با ماهیت آسیب وارده، دندانپزشک می‌تواند لکه‌های سطحی را صیقل دهد و یا مواد باندینگ جدیدی را برای ترمیم ترک یا لب‌پریدگی مورد استفاده قرار دهد.
  • معایب
آسیب‌پذیری: در حالی که ونیرهای سرامیکی، در صورت مراقبت و خودداری از جویدن یخ و یا شکستن آجیل‌های سخت با آن‌ها، برای چندین سال ماندگار خواهند بود، مواد رزینی باندینگ کامپوزیت‌ها، به اندازه‌ی دندان‌های طبیعی مستحکم نیستند. شما باید بسیار مراقب باشید تا این مواد رزینی از طریق عاداتی معمول مثل جویدن ناخن‌ها یا گاز زدن به خودکار یا مداد، دچار لب‌پریدگی نشوند.
طول عمر طبیعی: حتی در صورت مراقبت صحیح، باندینگ کامپوزیت‌ها پس از ۱۵ سال، کارایی خود را از دست خواهند داد. این مدت زمان، از طول عمر متوسط روکش‌های دندانی و یا ونیرهای سرامیکی کوتاه‌تر است ولی جایگزینی باندینگ کامپوزیت‌ها ساده و کم هزینه خواهد بود.
تغییر رنگ: باندینگ کامپوزیت‌ها نسبت به ونیرهای سرامیکی، بیشتر در معرض تغییر رنگ قرار می‌گیرند. در طول ۴۸ ساعت نخست، از خوردن قهوه، کشیدن سیگار، نوشیدن شراب قرمز و دیگر محصولات رنگی پرهیز کنید. پس از آن نیز پس از مصرف غذاهایی که به احتمال زیاد منجر به تغییر رنگ دندان‌ها می‌شوند، در اسرع وقت دندان‌های خود را مسواک بزنید.
هزینه باندینگ کامپوزیت
در مقایسه با سایر روش های اصلاح طرح لبخند  مانند ونیر پرسلنی یا ارتودنسی، این رویکرد درمانی برای زیبایی و ترمیم دندان های آسیب دیده ارزان تر می باشد.
باید توجه داشت که هزینه باندینگ کامپوزیت وابسته به معیارهایی مانند تعداد دندان های مورد نیاز رسیدگی، کوچکی یا بزرگی ناحیه تحت درمان و هزینه متخصص دندانپزشک می باشد.
باید عنوان کرد پرداخت هزینه بابت اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی در بلندمدت یک سرمایه گذاری هوشمندانه برای بیمار است. باندینگ کامپوزیت از ساده ترین و مقرون به صرفه ترین رویکردهای دندانپزشکی زیبایی و اصلاح طرح لبخند است.
دندانپزشک برتر...
ما را در سایت دندانپزشک برتر دنبال می کنید

برچسب : کاشت دندان کامپوزیت,عوارض باندینگ دندان, نویسنده : دندونپزشک densis بازدید : 248 تاريخ : پنجشنبه 15 خرداد 1399 ساعت: 20:11

سفید کردن رنگ دندان با روش های شیمیایی، جهت حذف رنگدانه های آلی داخل دندان، اصطلاحاً Bleaching نامیده می شود. سفید کردن دندان (Bleaching) بر حسب این که روی دندان های زنده (vital) انجام شود یا دندان های مردن (عصب کشی شده یا (non-vital) و همچنین براساس انجام کار در داخل مطب یا منزل طبقه بندی می گردد.

در اکثر روش های بلیچینگ دندان، برخی از مشتقات پراکساید هیدروژن (H2O2) در غلظت های مختف و روش های مختلف به کارگیری استفاده می شوند به نظر می‌رسد چگونگی عمل سفید کردن دندان ها با پراکساید هیدروژن برا اثر اکسید شدن رنگدانه های آلی باشد. سفید کردن (Bleaching) عموماً طول عمری 1 تا 3 سال دارد اگر چه عوامل بیشماری در طول ماندگاری این عمل تاثیر گذار می باشد.


روش‌های بلیچینگ دندان
از نظر کلی دو روش بلیچینگ دندان وجود دارد.1) بلیچینگ یا سفید کردن دندان در خانه 2) بلیچینگ یا سفید کردن دندان در مطب 
1) بلیچینگ در خانه (home bleaching)
 در روش بلیچینگ خانگی شما یکبار وقت می‌گذارید و به مطب دندان پزشک مراجعه می کنید و دندانپزشک از فک بالا و پایینتان قالب گیری میکند و ظرف مدت 2 الی 3 روزقالبی شفاف (تری) متناسب با سایز دندانهایتان که فضای خالی برای پر کردن ماده سفید کننده در آن تعبیه شده است همراه با ژل سفید کننده و طریقه‌ی مصرف آن به شما میدهد.
 مراحل بلیچینگ خانگی و انتخاب بهترین سفید کننده دندان حتما باید طبق نظر پزشک صورت گیرد.
2) بلیچینگ در مطب office bleaching
 روش سفید کردن دندان در کلینیک نسبت به سفید کردن دندان (بلیچینگ) در خانه هزینه‌ی بالاتری دارد
  در روش بلیچینگ در مطب یک بند پلاستیکی روی دندان‎ها قرار می‌دهند تا از لثه‌ها محافظت کند و ماده‌ی سفید کننده دندان با غلظت تقریبا زیاد بر روی دندان‌ها گذاشته می‌شود. سپس یک نور یا همان لیزر بر روی دندان‌ها تابیده می‌شود تا مواد شیمیایی را فعال کند. نور باعث افزایش سرعت واکنش محصول سفید کننده می‌شود و تغییر رنگ سریع‌تر صورت می‌گیرد. گفته می‌شود سفید کردن لیزری تا پنج یا شش لایه‌ی دندان‌ها را روشن می‌کند.
 این روش نسبت به بلیچینگ در خانه موثرتر است.ولی برای تداوم بیشتر توصیه میشود بعد از بلیچینگ در مطب چند جلسه بلیچینگ خانگی صورت گیرد.
در هر دو روش سفید کردن دندان چه در مطب و چه در خانه لثه‌ها با استفاده از مواد مخصوص محافظت می‌شوند.


مزایا و عوارض بلچینگ دندان
برای سفید کردن دندانها که به اصطلاح به آن بلیچینگ می گویند از مواد شیمیایی استفاده می شود ، این مواد که  پر اکسید هیدروژن نام دارند ، باعث ایجاد تغییر رنگ در دندان می شوند. 

مواد بلیچینگ به داخل ساختار کریستالی مینا نفوذ کرده و رنگ دانه های رسوب کرده در بین هرم‌های مینائی را اکسید می‌کنند. با گذشت زمان نفوذ مواد اکسید کننده بلیچینگ به داخل عاج دندان که در لایه زیرین مینا قرار دارد نیز صورت گرفته و رنگ آن نیز روشن تر می‌شود .

مواد استفاده شده در انواع مختلف بلیچینگ متفاوت می باشد و دارای غلظت های متفاوتی است. در مواردی که به سفید شدن فوری نیاز داشته باشیم از روش مطبی استفاده میکنیم ولی شیوه صحیح آن استفاده از هر دو روشش بلیچینگ میباشد.


ممکن است کسی با یک ماه استفاده اصلاً جواب نگیرد؟
خیر تقریباً بین پنجاه تا هفتاد درصد جواب می گیرد.
آیا در منزل هم باید این کار ادامه دار باشد؟ بله دقیقا مثل مطب هر دوهفته یکبار یا ماهی یکبار باید آن را ادامه دهند.


چه نکاتی را باید در رابطه با سفید کردن دندان باید رعایت کرد؟

طبق سنت موجود، ما ایرانی ها چای زیاد می نوشیم که دارای رنگدانه است و کسانی که زیاد قهوه می نوشند دندان هایشان زرد می شود سیگار و قلیان هم که طبعاً تاثیر گذار است. مصرف این مواد بهتراست محدود شود.

دندانپزشک برتر...
ما را در سایت دندانپزشک برتر دنبال می کنید

برچسب : بلچینگ دندان چیست؟,کامپوزیت دندان, نویسنده : دندونپزشک densis بازدید : 279 تاريخ : شنبه 10 خرداد 1399 ساعت: 23:27

ایمپلنت های دندانی به عنوان یک درمان جایگزین برای پروتز های بریج بوده که دندانها تراشیده می شوند، و هدف اصلی از معرفی این درمان ( ایمپلنت دندان ) این است که در آینده هیچ دندانی به خاطر پایه بریج قرار گرفتن تراشیده نشود و از بین نرود.

به طور کلی هر بیماری که شرایط کشیدن دندان را داشته باشد میتواند کاندید مناسبی برای کاشت ایمپلنت باشد.

علی رغم پیشرفت در زمینه مراقبت از دندان، میلیون ها ایرانی از دندان درد رنج می برند، که عمدتا به علت پوسیدگی دندان، بیماری پریودنتال یا آسیب است.

برای سال ها، تنها گزینه های درمان در دسترس افرادی که دندان هایشان را از دست داده بودند، استفاده از پل ها و پروتزهای دندان بود. اما امروزه، ایمپلنت دندان در دسترس هستند.

ایمپلنت دندان دقیقا کار دندان طبیعی را انجام می دهد و در ظاهر نیز شبیه دندان است. هرچند در برخی از بیماران اینکه ایمپلنت دقیقا مانند دندان طبیعی به نظر برسد ممکن است کاری سخت باشد.

چراکه در برخی موارد به دلیل میزان استخوانی که دارید(تراکم استخوان) و مقداری که نیاز است تا ایمپلنت کار گذاشته شود و به طور صحیح کار کند، ممکن است ایمپلنت شما به صورت مستقیم قرار نگیرد و زاویه دار کار گذاشته شود.

آیا ایمپلنت عوارض خاصی دارد؟

علاوه بر ریسک های جراحی، این امکان نیز وجود دارد که ایمپلنت دندان شما موفقیت آمیز نبوده یا خراب شود.
اگر ایمپلنت عفونت کند که بسیار نادر است یا اینکه بایت دندان ها به درستی تنطیم نشده باشد، ایمپلنت موفقی نبوده است.
به علاوه، آسیاب کردن بوسیله دندان ها فشار زیادی بر ایمپلنت وارد می کند که ممکن است باعث تضعیف استخوان و شکسته شدن ایمپلنت و خراب شدن آن شود.
باید بدانید که وقتی ایمپلنت برای دندان های پایین استفاده می شود، هنگام سوراخ کردن استخوان برای قرار دادن ایمپلنت عصبی که در سرتاسر فک پایین وجود دارد در برخی موارد ممکن است آسیب ببیند و این ممکن است باعث بی حس شدن یا مورمور شدن(سوزش) شود.
این موارد در صورت بروز معمولا در قسمت پایین لب، چانه یا یک طرف زبان می باشند.
این کرختی و بی حسی می تواند به صورت موقت و تا زمانی باشد که عصب بهبود یابد، یا به صورت دائمی باشد.

مراحل کارگذاشتن ایمپلنت

عمل کاشت دندان نیاز به عمل جراحی دهان دارد . در حین عمل ، متخصص ایمپلنت ، سوراخ کوچکی در استخوان فک ایجاد کرده و پایه ی ایمپلنت را به دقت در استخوان پیچ می کند. سپس لثه روی کاشت گذاشته می شود و تا بهبودی جای زخم زمان داده می شود.
پس از آنکه پایه ایمپلنت به اندازه کافی بهبود یافت ، یک عمل جراحی دوم لازم است تا کانکتور یا اتصال دهنده (اباتمنت) در قسمت بالای پایه ی کاشت قرار گیرد. در آخر ، تاج در بالای اتصال دهنده (اباتمنت) قرار می گیرد. این تاج با مواد مخصوص دندان و یک پیچ کوچک به اباتمنت وصل می شود.

مدت زمان ایمپلنت دندان

1.فک پایین سه ماه
2.فک بالا پنج ماه
این یک قانون کلی است که می تواند در شرایط مختلف متفاوت باشد مثلا اگر در فک بالا لیفت سینوس انجام شده باشد بهتر است یک تا دو ماه بیشتر فرصت داده شود تا استخوان جدید به تراکم بیشتری برسد.
از دیگر مواردی که ممکن است نیاز به مدت زمان بیشتری باشد انواع گرافت استخوانی و یا اسپیلیت کردن استخوان می باشد.
همچنین در شرایطی که استخوان تراکم کمتری داشته باشد باید زمان بیشتری لحاظ شود تا تراکم استخوان به حد مطلوب برسد و در شرایط ایده آل استخوانی میتوان از مدت انتظار کم کرد این وقتی است که طول و عرض ایمپلنت دندانی کاشته شده ایده آل برای دندان جایگزین باشد.

در چه کسانی ایمپلنت مممکن است جواب ندهد

 

  • موارد خاص پزشکی مانند ابتلا به پوکی استخوان و بیماریهای مانند آن هنوز اطمینانی حاصل نشده است و تاثیر آن در کارکرد  و ماندگاری آن مشخص نیست.
  • برای انجام این جراحی سلامت لثه فرد مراجعه کننده بسیار مهم است و علاوه بر آن باید استخوانهای فک قدرت و انسجام کافی برای نگهداری آن را داشته باشند.
  • رعایت بهداشت عمومی دهان و دندان در بالا بردن عمر ایمپلنت تاثیر بسیاری دارد. ایمپلنتها طرح لبخند را بهبود بسیاری می بخشند.
  • در صورت استفاده از داروهایی که در آنها از مشتقات بیس فسفونات استفاده شده است، توصیه می شود که از این درمان استفاده نکنید.
  • در بسیاری از موارد اگر متقاضی از دخانیاتی مانند سیگار استفاده کند، دندانپزشک از درمان خودداری می کند، زیرا استفاده از این مواد حتی سیگار باعث کاهش امکان موفقیت درمان می شود. 



 

دندانپزشک برتر...
ما را در سایت دندانپزشک برتر دنبال می کنید

برچسب : مدت زمان ایمپلنت دندان,شرایط ایمپلنت دندان, نویسنده : دندونپزشک densis بازدید : 266 تاريخ : چهارشنبه 7 خرداد 1399 ساعت: 13:34

دندان  کشیدن چیست؟
کشیدن دندان عملی است که در آن یک متخصص دندانپزشکی، یک یا چند دندان شما را در می آورد. قبل از کشیدن دندان به شما داروی بی حسی تزریق می شود و یا اطراف محل دندان بی حس شود
دندان کشیدن به دو روش اصلی زیر انجام می‌شود:
تکنیک ساده، فورسپس، بسته
تکنیک جراحی، فلپ، باز
 
در چه شرایطی می توان دندان را کشید 
1- در شرایطی که دامنه ی پوسیدگی بسیار زیاد باشد و قابل ترمیم نباشد.
2- زمانیکه در اثر عفونت شدید امکان درمان ریشه و عصب کشی وجود نداشته باشد.
3- تحلیل استخوان فک و لثه که باعث می شود دندان لق شود.
4- برای انجام ارتودنسی در برخی موارد دندانپزشک مجبور می شود دندان را بکشد
 
نکات بعد از کشیدن و جراحی دندان
1. پانسمانی که بر روی لثه گذاشته شده است را به مدت 30 دقبقه محکم در جای خود نگهداری کند.  
2. از مك زدن و خالي نمودن مكررآب دهان خودداري كنيد .
3. در روز اول از خوراکی های نرم استفاده کنید و نوشیدنی داغ ننوشید.
4. کشيدن سيگار و پيپ و استفاده از ني براي نوشيدن مايعات تا چند روز توصیه نمی شود .
5. تا یک شب بعد از کشیدن دندان از مسواک زدن خودداری کنید.
6. از روز دوم می توانید با محلول آب و نمک رقیق دهان خود را شستشو دهید اما از تف کردن و پر و خالی کردن شدید دهان خودداری کنید.
شکستن استخوان در حین کشیدن دندان
این عارضه اگر چه بسیار نادر است اما بیشتر در فک پایین ممکن است اتفاق افتد. دندانپزشکی که دندان بیمار را می‌کشد باید بداند چه قدر فشار برای بیرون کشیدن دندان لازم میباشد.
اما گاهی اوقات دندان‌پزشک به بیمار هشدار می‌دهد که ساختار استخوانی پیرامون دندان بسیار شکننده است و احتمال شکستن استخوان وجود دارد.
وضعیت استخوان در عکس پرتوی ایکس دیده می‌شود. در موارد شکننده بودن استخوان پیرامون دندان باید بیمار و دندانپزشک، آمادگی مدیریت شرایط را داشته باشند.
 
مواردی که میتواند به کمتر کردن درد دندان بعد از کشیدن کمک کند 
استفاده از کمپرس سرد
استراحت زیاد حداقل تا 24 ساعت
عدم مصرف الکل تا 24 ساعت
استفاده از محلول آب و نمک برای شستشو
استفاده نکردن از نی به هنگام نوشیدن
در آخر استفاده از داروهای تجویز شده توسط دندانپزشک
سیگار نکشیدن
تف نکردن
دستورالعمل های پس از خارج کردن دندان از دهان
صرف نظر از اینکه کشیدن دندان شما به روش ساده یا پیچیده و جراحی بوده است یا نه ، مهم است که دستورالعمل هایی زیر را اجرا کنید.
1. برای متوقف کردن خونریزی ۳۰ دقیقه یک پلاک مارپیچ را گاز بگیرید.
2. تا دو ساعت هیچ نوع خوراکی یا نوشیدنی نخورید.
3. دندان هایتان را به مدت ۱۲ ساعت شستشو ندهید.
4. روز اول از خوراکی های نرم که به جویدن نیاز ندارند استفاده کنید.
در آخر می توان گفت  بهتر است تا جای ممکن ، انتخاب شما برای درمان، کشیدن دندان نباشد .  تنها در شرایط حاد و ضروری  که  راهی  برای حفظ دندان ها باقی نمانده باشد این روش درمان انتخاب گردد .
دندانپزشک برتر...
ما را در سایت دندانپزشک برتر دنبال می کنید

برچسب : کشیدن دندان خراب,کشیدن دندان در منزل, نویسنده : دندونپزشک densis بازدید : 261 تاريخ : جمعه 2 خرداد 1399 ساعت: 20:50